Covid-19 Elektrostatisk desinficering

Det här gör Primfaktor Städ AB i samband med coronavirus Covid19.

 

Renhet och hygien är viktigast för att förhindra spridning av viruset Covid19s. Primfaktor Städ AB erbjuder sina kunder effektiv  elektrostatisk desinficering av hem och kontorsmiljö med elektrostatisk sprutpistol från Ecotrecs samt desinfektionsmedlet från Life Clean.

Steg 1
Grundlig städning och rengöring är kritiskt för att hålla en hög hygienstandard. Därför genomförs det en ordentlig städning och rengöring av utrymmen, så kallat nollställning. Det skapar en bra bas och förutsättningar för att efterleva en hög standard efter desinficering.

Steg 2
Desinficering genomförs därefter med elektrostatisk tryckspruta. Efter desinficeringen kan en del ytor behöva eftertorkas från vissa visuella spår.
 

Bostaden/kontoret kan tas i bruk direkt efter behandlingen. Det är av stor vikt att utrymmen som skall desinficeras är undanplockade.

Utrustning/Produkter vi jobbar med

 

Vi använder elektrostatisk sprutpistol från Ecotrecs. Den elektrostatiska teknologin i sprutan gör att vätskan som sprutas ut blir elektrifierad genom att göra dropparna positivt laddade. Ytorna som sprayas blir helt täckta med en fin och jämn beläggning, även på svåråtkomliga ytor. Metoden ger ingen aerosolbildning och ingen karenstid krävs. Vi fokuserar på extra utsatta ytor som dörrhandtag, armstöd, bordsytor, strömbrytare, vattenkranar och alla kontaktytor i anslutning till dessa.

Mer info om denna teknologi finns på ecotrecs.se

 

Medlet vi använder är en Yt-desinficering med LifeClean, en patenterad klordioxidbaserad lösning som avdödar bakterier, svamp, mögel, sporer och virus som t ex coronavirus, vinterkräksjuka, MRSA, Clostridium och SARS. LifeClean kan användas för dagligt bruk och är mer skonsam för medarbetarna. Det består av 99,6% vatten och bryts ned direkt utan att lämna några farliga eller giftiga ämnen. Medlet innehåller inte alkohol eller klor utan den beprövade kemikalien klordioxid som i normala doser är harmlöst för såväl människa som miljö.

Mer info om denna produkt finns på ecotrecs.se

Varmt välkomna att beställa desinficering av ert hem/kontor!
Kontakta oss för beställning!